Ik ben Marco Lenaerts

Ik ben liedjeskunstenaar en creatief coach. 

Van kindsbeen af schrijf ik liedjes. Dat was en is mijn manier om de wereld te begrijpen en mijn eigen innerlijke wereld uiting te geven. 

Ik merkte dat ik, door de juiste woorden op de juiste muziek te zetten,  in één weg ook anderen kon inspireren.  Ik merkte hoe een lied mensen meteen kan raken, troosten, bewust doen worden, in beweging kan zetten...

Daarnaast begeleide ik de afgelopen 20 jaar  zowel kinderen als volwassenen in creatieve processen, voornamelijk in het onderwijs. (leerkracht drama-kleinkunst DKO / muzische coach lagere school) .

Gaandeweg ging ik me ook meer en meer interesseren voor psychologie, filosofie en spiritualiteit en door het volgen van een aantal opleidingen besloot ik om de liedjeskunst te gebruiken om andere mensen te helpen. 

 

Dat doe ik via het opzetten van (online) trajecten rond persoonlijke ontwikkeling (uiteraard doorspekt met liedjes en muziek) en artistieke liveprojecten al dan niet in samenwerking met andere kunstenaars.  Hierover vind je meer concrete info op de pagina "aanbod" 

 

Hieronder enkele liedjes van mijn hand:

 

Met "Morgenland" :  Lied rond dementie

Een meditatielied

Nav oorlog in Oekraïne: lied over conflicten

Lied ifv rouw en verlies