Hieronder vindt je een voorlopig aanbod. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan nieuwe workshops, voorstellingen... Hou zeker de website en de facebookpagina in het oog. 

Online trajecten

De online trajecten begeleiden je gedurende een bepaalde tijdsspanne doorheen een proces. Muziek , woord, liedjes... zijn steeds de rode draad doorheen de trajecten.  Sommige trajecten zijn uitgebreid met begeleidende video's en korte creatieve oefeningen om datgene dat door het lied werd aangeraakt nog meer te gaan uitdiepen.  Andere basistrajecten beperken zich tot de muziek en de teksten.

7 meditatieliedjes

€ 39,00

7 meditatieliedjes

€ 39,00

Noem het het toegankelijke manier om tot jezelf te komen en naar binnen te keren. De liedjes zijn geschreven vanuit de schilderwerken van schilderes Inge Huybrechts en belichten elk een ander thema uit de psychologie.  Als je tijdens het luisteren focust op het schilderij, krijg je naast de auditieve ook een visuele prikkel. 

Na betaling krijg je via mail de link naar 7 video's met beeld en muziek. 

Sociaal-Artistieke projecten

 

1. Wat als jij de zee bent? 

In deze voorstelling sublimeer ik samen  theatermaakster en schilderes Inge Huybrechts   woord , beeld en muziek in een innerlijke reis die je helemaal tot jezelf laat komen.  Het wordt geen klassiek liedjesprogramma maar eerder een totaalbeleving waarin je, via beeldende -en liedjeskunst,  wordt uitgenodigd tot bezinning en introspectie.  Deze voorstelling gaat dan ook over wie jij ten diepste bent. 

De liedjes die je leiden doorheen de op groot scherm geprojecteerde galerij worden gezongen in het Nederlands en begeleid op piano en kleine percussie-instrumenten. 

Dit is de ideale voorstelling voor mensen die even tot rust  en tot zichzelf willen komen in de hectiek van elke dag. 

Het verschil met een traditioneel optreden is dat de focus ligt op de boodschap  en niet zozeer op de artiesten.

Duur: 60 min.

Te boeken via deze website of via meditatieconcerten@gmail.com

Sabine (over)leeft!

 

Oud-klasgenoot en collega, leerkracht en alleenstaande mama Sabine Cauwenberg vecht al jaren tegen kanker. Na vele tegenslagen rest nog één behandeling, maar die is peperduur. Je kan Sabine helpen door dit lied aan te kopen. Je helpt hiermee niet alleen Sabine, maar het lied mag ook troost en hoop geven aan alle mensen die het moeilijk hebben. 

Haar hele verhaal vind je hier: Sabine (Over)Leeft! - Crowdfunding Steunactie

Lied digitaal (MP3)